QUI SOM

L'Agrupament Escolta i Guia Antoni Comas som un entitat fundada el 1981, vinculats a la parr˛quia de Sant Josep de Matarˇ i que pertanyem als Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEGSC). Som un grup de joves que dediquem voluntÓriament part del nostre temps lliure a l'educaciˇ en el lleure.

Cada dissabte ens trobem al Cau per intentar descobrir la realitat que ens envolta, aprendre a ser crÝtics amb la societat on vivim i desenvolupar la capacitat de participar activament i implicar-nos amb l'entorn per a transformar-lo per mitjÓ de dinÓmiques, jocs, tallers, xerrades...

Fem excursions els cap de setmana i campaments per Setmana Santa i estiu, ideals per a viure en natura i en grup, fomentant la convivŔncia i el respecte mutu i a la natura.

A l'Agrupament ens organitzem en diferents grups de nois i noies distribu´ts per edats, les Branques: Castors i Ll˙drigues (de 6 a 8 anys), Llops i Daines (de 9 a 11 anys), RÓngers i Noies Guia (d'11 a 14 anys), Pioners i CaravelĚles (de 14 a 17 anys) i Truc (de 17 a 19 anys).

Estem situats al Carrer d'en Moles, 31, en una de les cases propietat de la parr˛quia de Sant Josep.

Per venir al Cau posa't en contacte amb nosaltres (aeantonicomas@gmail.com) i vine qualsevol dissabte de 16:30h a 19:30h, t'esperem!

Facebook

Twitter

C/ d'en Moles, 31, 08302 Matarˇ