SORTIDES

Les següents sortides les fan tot l'Agrupament junt, a excepció dels campaments. A part d'aquestes sortides, cada branca en realitza diverses d'un o dos dies per ella mateixa.

PAS DE BRANCA

Sortida de cap de setmana durant la 2a setmana de Cau. Es dorm en tenda i el terreny és proper a Mataró. Durant aquesta sortida s'escenifica el pas de branca, és a dir, la despedida i rebuda d'aquells esoltes de 3r any que passen a pertànyer al següent grup d'edat.

SORTIDA DE NADAL

Sortida de cap de setmana durant les festes de Nadal. Es dorm en casa. Es fan activitats seguint un eix d'animació relacionat amb el Nadal.

DIADA DEL PENSAMENT

Sortida de cap de setmana durant el cap de setmana més proper al 22 de febrer. Es dorm en casa. En aquesta sortida es commemora el naixement del fundador de l'escoltisme Sir Rober Baden-Powell.

CAMPAMENTS DE SETMANA SANTA

Campaments o ruta d'uns 4 dies (pot variar segons la branca) durant la Setmana Santa. Es dorm en tenda i cada branca fa els campaments per separat.

CAMPAMENTS D'ESTIU

Campaments o ruta d'entre 5 i 10 dies (varia segons la branca) durant l'estiu (Normalment es fan durant la 2a quinzena d'agost). Es dorm en tenda i cada branca fa els campaments per separat.

Facebook

Twitter

C/ d'en Moles, 31, 08302 Mataró